• Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

Daily mail

Jouw dagelijkse ontwikkeling inzichtelijk maken

In je hoofd zit kennis opgeslagen; kennis uit boeken en kennis van gebeurtenissen uit het verleden.

In je hart ligt jouw bijdrage voor in dit leven opgeslagen. En ook jouw set aan talenten waarmee je jouw bijdrage kunt realiseren. Hiermee ben je geboren.

Als je meer voldoening en betekenis in je leven of je werk wilt ervaren, maar je weet niet hoe, dan vind je de antwoorden dus niet in je hoofd. Want daar vind je alleen zaken die je al kent. De antwoorden liggen opgeslagen in je hart.

Het hart en ons gevoel hebben we vaak bedekt met beschermlaagjes door dingen die ons zijn overkomen. Omdat het vaak pijnlijke gebeurtenissen zijn geweest, zijn we hoog gaan ademen zodat we de pijn niet hoeven te voelen. Maar hierdoor belemmeren we onszelf om vanuit je hart te kunnen leven.

Deze pijn hoeft niet herbeleefd te worden maar het heeft wel een functie. Het wil je iets laten inzien, je hebt het nodig om te kunnen groeien. Om vooruit te komen dien je bewust te worden van deze belemmering. Belemmeringen die voorkomen om te leven vanuit jouw vonk, jouw hart.

Ik kan je daarbij helpen door middel van het volgende:
Je krijgt van mij een eenvoudige ademoefening die je dagelijks circa 10 minuten doet. Dit kan je helpen met de bewustwording van wat er binnenin jou leeft en met het verkrijgen van inzichten. Het geeft je ruimte. Ruimte die je nodig hebt voor het manifesteren van zaken die specifiek bij jou passen.

Je stuurt dagelijks je bevindingen per mail naar mij; hoe verliep de oefening en wat kwam je tegen in je lichaam. Ik stuur je vervolgens dagelijks feedback aan de hand van je bevindingen, zoals symbolische betekenissen, patronen herkennen en dingen op een andere manier bekijken.

Wat draagt dit bij?

  • Dagelijkse begeleiding zorgt voor vooruitgang en het kan je op een andere manier naar dingen laten kijken.
  • Het geeft je het gevoel er niet alleen voor te staan, je voelt je gesteund en aangemoedigd.
  • Het zorgt ervoor dat je uit je hoofd en naar je gevoel gaat. Daar liggen jouw antwoorden.
  • Door je bevindingen en inzichten te mailen neem je de tijd om te ervaren wat er eigenlijk gebeurt.
  • Sommige onderwerpen zijn misschien nog te confronterend om ‘live’ te bespreken tijdens een sessie. Op deze manier kun je in je eigen tempo beschrijven wat je kwijt wilt.
  • Je leert te herkennen wat je lichaam je wil vertellen. Wat zijn de signalen. En wat kun je hier mee.
  • Je kunt hiermee patronen doorbreken waar je al een tijdje tegenaan hikt.

De kosten
€ 95,- per week en geldt voor 7 aaneengesloten dagen.

Aanmelden
Is dit iets voor jou? Stuur dan een mail naar kirsten@vonkmaaktvuur.nl

Daily mail richting het hart

‘Deze daily mail-dienst heeft mij ontzettend veel gebracht! Door dagelijks te delen wat er in mij leeft, en daar feedback- en verdiepende vragen op te krijgen, heb ik veel inzichten op kunnen doen. Essentiële dingen die ver verstopt lagen, hebben de ruimte gekregen.

De betrokken en oordeelloze manier waarop Kirsten reageert, hebben mij geholpen om mezelf beter te leren kennen. Ik ben me nu bewuster van waar ik energie van krijg en blij van word.

Ik heb meer leren voelen en mijn leven zowel qua werk als privé opnieuw vorm en inhoud kunnen geven, op een manier die beter bij mij past.’  – Sandrina