• Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

De workshop wordt gegeven door Susanne Eijssen van De Gnostische Weg
Susanne: Ontdek dat de realiteit die wij kennen maar een fractie is van de gehele realiteit. Je bent tot zo veel meer in staat dan je denkt!

Workshop De functie van ziekte: Inzicht in jezelf
Zaterdag 3 november of vrijdag 23 november

Waarom word je ziek? Is ziekte iets wat ons zo maar overkomt of ligt er wellicht ook een diepere onbewuste oorzaak aan ten grondslag? Zou ziekte ertoe kunnen bijdragen dat we inzichten verkrijgen en daardoor groeien als mens?

In ons onderbewuste bevinden zich blokkades die ons zowel geestelijk als lichamelijk beïnvloeden. Een aantal van deze blokkades vormt de oorzaak van lichamelijke aandoeningen: variërend van plotselinge klachten in gewrichten en spieren tot chronische ziektes.

Het onderzoeken van de dieper liggende oorzaken van lichamelijke klachten leidt tot innerlijke groei. Je verkrijgt inzicht in je eigen patronen en die van je familie. Door deze blokkades los te laten, bevrijd je je van ballast zoals onverwerkte emoties en thema’s die al generaties in je familie spelen.
Wanneer mensen bijvoorbeeld contact maken met blokkades in de buikstreek, blijken die vaak te herleiden tot onveilige gevoelens en emotionele pijn in de jeugd.

De workshop wordt gegeven door Susanne Eijssen: In de workshop sta ik stil bij oorzaken van ziektes. Deze informatie is gebaseerd op de gnostische sessies (zelfkennis, deze kennis wordt verworven door ervaring) in mijn praktijk. Daarnaast onderzoek je in hoeverre deze factoren een rol spelen in jouw leven. We maken contact met ons onderbewuste en krijgen een diepgaand antwoord op vragen zoals: Mijn overtuigingen over ziekte. Hoe ga ik om met emoties? Welke thema’s spelen er in mijn familie?

Voor wie
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de grotere realiteit achter ziektes. De workshop is geschikt voor zowel mensen mét een ziekte of fysieke klacht als mensen zonder klachten.
Het betreft een kleinschalige workshop met maximaal 8 personen in een intieme, huiselijke omgeving.

Door wie
De workshop wordt begeleid door Susanne Eijssen van De Gnostische Weg. In haar praktijk geeft ze energetische sessies, behandelingen en workshops. Ze brengt anderen in contact met de wijsheden en mogelijkheden van hun energetisch lichaam. Het loslaten van pijn en overtuigingen stelt ons in staat om te helen zodat vertrouwen, liefde en kracht groeien. Susanne combineert haar jarenlange ervaring in de reguliere zorg met de wijsheid van gnosis.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor deze workshop door een mail te sturen naar kirsten@vonkmaaktvuur.nl. Vergeet niet aan te geven voor welke datum.

Data      : Je kunt kiezen uit zaterdag 3 november of vrijdag 23 november 2018.
Tijd:      : van 10 tot 17 uur
Kosten  : € 90,- inclusief lunch
Adres    : Vijverhof 26a in Den Dolder. Er is volop gratis parkeergelegenheid en Station Den Dolder is circa 15 minuten lopen.