• Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

Susanne Eijssen – Praktijk De Gnostische Weg

Kirsten Vonk – Vonk Maakt Vuur

Deepak Chopra: “Hetgeen zich manifesteert op je pad, wordt geleid door de intentie die je hebt. Een intentie komt vanuit je hart, vanuit de diepste wensen die je voor jezelf en de wereld hebt. Bewust leven in dit moment en jezelf herinneren aan deze intenties is genoeg om te bereiken wat je wilt.’

Zet jouw intenties voor 2019 in de wereld
Vrijdag 11 januari van 9.30 tot 12.30 uur of zondag 27 januari van 13 tot 16 uur

Wat zijn jouw wensen en verlangens voor het nieuwe jaar?
Wat wil je realiseren en creëren?
Waar wil je duidelijkheid in verkrijgen?
En wat wil je méér ervaren?

Het realiseren van je wensen en verlangens begint met het uitspreken van je intenties. Intenties helpen om je doelen te verwezenlijken. Door je intenties vast te leggen, zend je energie uit. Op deze wijze groeit je droom energetisch. En mettertijd wordt deze realiteit.

Tijdens deze bijeenkomst maak je een moodboard met jouw intenties. Of ze nou klein zijn of groot, zolang ze maar van jou zijn. Je wilt ergens verandering in brengen of je hebt behoefte aan verbetering. Bijvoorbeeld het creëren van meer vertrouwen, durven los te laten, meer in contact zijn met je intuïtie of aardse zaken zoals de groei van je bedrijf, het vinden van de baan die bij je past of een liefdevoller contact met je kinderen.

Jouw wensen kunnen zich manifesteren zodra jij er aandacht aan geeft. We staan stil bij de vraag wat intenties zijn, hoe ze energetisch werken en onze ervaringen hiermee.
Met een kleine groep deelnemers in een gemoedelijke sfeer krijgen jouw intenties liefdevolle aandacht. Door onze intenties als groep in de wereld te zitten, hebben ze meer manifestatiekracht.

De bijeenkomst wordt begeleid door Susanne Eijssen van Praktijk de Gnostische Weg en Kirsten Vonk van Vonk Maakt Vuur.

Inschrijven
Zet je wensen en verlangens in de wereld, je bent het waard! Schrijf  je in voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar kirsten@vonkmaaktvuur.nl.

Datum: Vrijdag 11 januari van 9.30 tot 12.30 uur of zondag 27 januari van 13 tot 16 uur.
Kosten: € 45,- inclusief BTW.
Adres: Vijverhof 26a in Den Dolder. Er is volop parkeergelegenheid en Station Den Dolder is circa 15 minuten lopen.