• Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

Programma

De lezingen worden gegeven in een knusse bioscoopzaal met 50 comfortabele stoelen.

Onze workshops: kleine groepen, aandacht voor jou en in huiselijke setting

Onderstaand vind je het programma-aanbod waarmee jij je persoonlijke groei kunt realiseren en waarmee je betekenis geeft aan jouw toekomst. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van het aanbod.

Interactieve lezing: Hoe leef je zoals je echt wilt zonder zorgen over geld

Geld belemmert ons in ons denken. Daardoor doen wij niet meer wat we werkelijk willen maar doen we waar we geld mee kunnen verdienen. Deze interactieve lezing gaat over geldloos denken. Gratis lezing door Marc Siepman, hoe een cursus permacultuur de bodem werd voor het creëren van een geefeconomie.

Workshop: Ontdek jouw vonk
Iedereen wordt met een vonk geboren. Jouw vonk zorgt voor richting aan je leven. Het  laat weten waarmee jij je leven kunt invullen, wat je hebt uit te werken, welke keuzes je kunt maken en wat je hebt toe te voegen aan de wereld. Ben je toe aan een volgende stap en wil je jouw vonk (her)ontdekken?

Workshop: Inzicht in voeding volgens Ayurveda

Maak kennis met de grondbeginselen van Ayurveda. Je doet een constitutietest zodat je inzicht krijgt in welk type je bent, je krijgt handvatten voor een eetpatroon dat daarbij past en je krijgt inzicht in hoe je kunt omgaan bij onbalans van de dosha’s.

Workshop: Breng meer magie in je leven

Als je dingen in je leven wilt veranderen begint dit met de eerste stap: Liefdevolle aandacht voor  jezelf. Sandrien Lammers neemt je in twee sessies mee naar het magische plekje binnenin jou waar alles ontstaat. Dat doet ze door een combinatie van yoga-, adem-, meditatie-, aarden-, aandacht- en bewustzijnsoefeningen.

Workshop: De functie van ziekte, inzicht in jezelf

Waarom word je ziek? Is ziekte iets wat ons zo maar overkomt of ligt er wellicht ook een diepere onbewuste oorzaak aan ten grondslag? Zou ziekte ertoe kunnen bijdragen dat we inzichten verkrijgen en daardoor groeien als mens?

Workshop: Ik sta op een kruispunt

Je hebt het gevoel op een kruispunt te staan: Ga je door zoals je het altijd hebt gedaan of maak je een keuze die past bij wie je werkelijk bent? Ben je toe aan een volgende stap in je leven en een nieuwe impuls, dan is deze workshop iets voor jou.

Workshop: “Toevalligheden” herkennen en uitleggen

Leer de dagelijkse toevalligheden herkennen zodat je makkelijker beslissingen kunt nemen die specifiek bij jou passen. Wat zeggen de volgende zaken over jou: lekke band, onverwacht bezoek, irritatie, lekkende energie of het hebben van dezelfde dromen. Het zijn signalen die je iets willen vertellen.

Workshop: Inzicht in je onderbewustzijn

In je onderbewustzijn heb je dingen opgeslagen die je als kind of volwassene hebt meegemaakt. Dit kunnen gebeurtenissen zijn die impact hebben op je dagelijks leven. Tijdens deze workshop wordt inzichtelijk gemaakt wat er actueel is in jouw onderbewustzijn.