• Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

Waarom, John?

Ik begrijp het niet. Ik voel nu weerstand tegen je. Liever zie ik je als een man die het vermogen heeft de wereld te verbeteren. Maar nu rolt het gunnen niet jouw kant op. Omdat het eruit ziet dat je alles wilt bezitten. Je wilt de grootste, beste en invloedrijkste zijn. En je gebruikt hiervoor je macht en je portemonnee.

Ik hoor je zeggen dat je de concurrentie aan wilt gaan. Eigenlijk met iedereen. Maar vooral met Google, Facebook en andere internationale media. Want, wat ik tot nu toe begrijp, je wilt het advertentiegeld in Nederland houden.
Waarom is dat belangrijk voor je? Wat voor plannen heb je er mee? En waarom zou ik in jouw manier van mediavoering geloven?

Matthijs en Jeroen stellen je vragen. Je bent verantwoording aan het afleggen. Zou het niet veel leuker zijn als je kunt vertellen over een betekenisvolle missie die je voor ogen hebt? Dat het zo aanstekelijk is dat de kijker het begrijpt en dat zij zich bij je willen aansluiten omdat ze jou en jouw missie een warm hart toe dragen? Of dat ze zelf ook een bevlogen missie willen hebben omdat ze zien dat het raakt en het verschil maakt?
Geef betekenis, John. Laat me SBS kijken.

Kirsten Vonk – Vonk Maakt Vuur