• Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

Diensten

Op deze inspirerende plek in de bossen van het Utrechtse Den Dolder wordt het vuur in jou aangewakkerd. Hier ontstaan inzichten waaruit blijkt wat jou of jouw bedrijfsconcept uniek maakt.

Individuele gesprekken

Tijdens 1-op-1-gesprekken, waarbij jij helemaal centraal staat, gaan we jouw vonk ontdekken. Eigenlijk is het herontdekken want je krijgt je vonk mee bij je geboorte. Het zit vaak verstopt onder een laag conditioneringen, aannames en gebeurtenissen uit het verleden.

We gaan uitgebreid stil staan bij de zaken waar jij energie van krijgt en die jij belangrijk vindt in het leven. Het zijn zaken waarvan je lichtjes in je ogen krijgt. We gaan kijken wat jij nodig hebt om jouw leven te leiden zoals jij dat wilt.
Ook kijken we naar de signalen die jij onderweg op je pad krijgt. Bijvoorbeeld welke situaties zich regelmatig herhalen waardoor je het gevoel hebt niet vooruit te komen. Of tekens die je nu over het hoofd ziet waardoor je misschien wel kansen mist.

Het uiteindelijke doel is het leven naar jouw hand te zetten en van jouw vonk vuur te maken. .

Individuele gesprekken voor ondernemers

Wil je een bedrijf starten? Of heb je al een bedrijf maar wil je dat meer betekenisvol inrichten? Dan gaan we tijdens individuele gesprekken jouw bedrijfsmissie formuleren die voortkomt uit jouw oorspronkelijke vonk. Dat zorgt ervoor dat je gaat doen waar jij echt goed in bent en wat betekenis geeft aan jouw leven. Extra aandacht krijgen jouw expertise en visie; jouw mening over een huidige marktsituatie en hoe dat volgens jou anders kan. Echt, het zit allemaal al in je!

Uit jouw missie vloeien vanzelf de producten, diensten en de verdienmodellen voort. Als je wilt kunnen we vervolgens bepalen met welke boodschap en met welke middelen je afnemers in beweging gaat zetten. Alles helemaal afgestemd op jou zodat je alleen dingen doet waar je goed in bent en die je leuk vindt. Want dat is het geheim van succesvol ondernemerschap.

Deze gesprekken waarmee jij toekomst gaat geven aan jou en je bedrijf kosten voor ondernemers € 95,- per uur exclusief BTW.

“Elke ondernemer zal het beeld herkennen van het vooral werken voor je eigen bedrijf, maar amper aan je eigen bedrijf. Door de juiste vragen te stellen heeft Kirsten me inzicht gegeven in de kansen die er liggen.
Ze begrijpt het gedachtegoed van Simon Sinek en andere vrijdenkers en is daarmee van grote waarde geweest in het helder maken van de stappen die ik wil gaan zetten. Niets is gek, niets is raar. Veel dank daarvoor!” – Frank du Mosch, The Broadcaster

Workshops 

Wil je inzoomen op een specifiek onderwerp? Kijk dan bij Programma voor het actuele workshop-overzicht. Het bijzondere van onze workshops is dat ze kleinschalig en in een huiselijke setting zijn, en dat deelnemers elkaar inspireren met hun ervaringen en visies.