• Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

Kennismakingsgesprek

Wil je weten of mijn dienst iets voor jou is? Of wil je ervaren of er een match is? Dat kan telefonisch, door beeldbellen of tijdens een kop koffie in mijn praktijk in Tijnje. Stuur een mail (kirsten@vonkmaaktvuur.nl) of bel (06-21292037) voor een afspraak.

Losse sessie

Heb je je vuur al bijna ontvlamd maar heb je nog een laatste zetje nodig? Of voel je je er lekkerder bij om per sessie te kijken waar je aan toe bent? Kies dan voor een losse sessie van circa 2/2,5 uur voor € 150,-. Liefdevolle aandacht voor jou, jouw ontwikkeling en jouw verlangen. Per uur à € 75,- is ook mogelijk maar wordt vaak als te beperkt ervaren.

Pakket van 3 sessies

Je kunt ook kiezen voor een pakket van 3 sessies dat voordeliger is dan losse sessies. Iedere sessie duurt circa 2/2,5 uur. Dit pakket kost € 425,- (normaal € 450,-) en is speciaal voor particulieren. Voor bedrijven kost dit pakket € 450,- exclusief BTW.

Pakket van 6 sessies

Dit pakket van 6 sessies van circa 2/2,5 uur, kost € 825,- (normaal € 900,-) en is speciaal voor particulieren. Het is mogelijk om dit pakket in twee etappes te betalen. Voor bedrijven kost dit pakket € 900,- exclusief BTW.

Retraite Vuurstof

Tijdens een retraite voor jou alleen of voor jou en een vriendin of partner, gaan we ruimte creëren om jouw vonk te voorzien van zuurstof zodat er weer vuur kan ontstaan: Vuurstof.
Je kunt kiezen uit 2 of 3 nachten met vol pension. Lees hier verder voor 1 persoon en hier voor 2 personen.

Workshops

Plan zelf een workshop voor jou en je vrienden of collega’s over zelfliefde of over werken met zingeving. Zelfliefde is het startpunt om van jouw vonk vuur te maken. Lees hier meer over deze workshop. Wil je het gevoel van zingeving ervaren tijdens je werk, dan is deze workshop voor jou.

Mailpakket

Dit pakket is voor als je in je eigen tempo iets inzichtelijk wil maken. Of omdat sommige onderwerpen misschien te confronterend zijn om ‘live’ te bespreken. Wat de reden ook is, soms voelt het veiliger om het schriftelijk te delen. Lees hier verder.

Pakket dienst