• Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

Kennismakingsgesprek

Wil je weten of mijn dienst iets voor jou is? Of wil je ervaren of er een match is? Dat kan telefonisch, door beeldbellen of tijdens een kop koffie in mijn praktijk in Tijnje. Stuur een mail (kirsten@vonkmaaktvuur.nl) of bel (06-21292037) voor een afspraak.

Losse sessie

Heb je je vuur al bijna ontvlamd maar heb je nog een laatste zetje nodig? Of voel je je er lekkerder bij om per sessie te kijken waar je aan toe bent? Kies dan voor een losse sessie van gemiddeld 2 uur voor € 150,-. Liefdevolle aandacht voor jou, jouw ontwikkeling en jouw verlangen.
Per uur à € 75,- is ook mogelijk maar is niet altijd toereikend.
De sessie vindt plaats in mijn praktijk in Tijnje maar je kunt ook kiezen voor beeldbellen.

Pakket van 3 sessies

Je kunt ook kiezen voor een pakket van 3 sessies dat voordeliger is dan losse sessies. Iedere sessie duurt gemiddeld 2 uur. Dit pakket kost € 425,- (normaal € 450,-) en is speciaal voor particulieren. Voor bedrijven kost dit pakket € 450,- exclusief BTW.

Pakket van 6 sessies

Dit pakket van 6 sessies à gemiddeld 2 uur kost € 825,- (normaal € 900,-) en is speciaal voor particulieren. Het is mogelijk om dit pakket in twee etappes te betalen.
Voor bedrijven kost dit pakket € 900,- exclusief BTW.

Workshops

Ik organiseer regelmatig kleinschalige workshops voor mensen die het fijn vinden om ook het verhaal van anderen te horen. Hoe doen zij het, waar lopen zij tegenaan of wat inspireert jou aan hun verhaal? Kijk hier voor de agenda.

Pakket dienst