• Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

Kennismakingsgesprek

Wil je weten of mijn dienst iets voor jou is? Of wil je ervaren of er een match is? Dat kan telefonisch, per Skype of tijdens een kop koffie in mijn praktijk in Den Dolder. Stuur een mail (kirsten@vonkmaaktvuur.nl) of bel (06-21292037) voor een afspraak.

Losse sessie

Heb je je vuur al bijna ontvlamd maar heb je nog een laatste zetje nodig? Of voel je je er lekkerder bij om per sessie te kijken waar je aan toe bent? Kies dan voor een losse sessie van gemiddeld 2 uur voor € 150,-. Liefdevolle aandacht voor jou, jouw ontwikkeling en jouw verlangen.
Per uur à € 75,- is ook mogelijk maar is niet altijd toereikend.
De sessie vindt plaats in mijn praktijk in Den Dolder maar je kunt ook kiezen voor beeldbellen of voor een boswandeling.

Pakket van 3 sessies

Je kunt ook kiezen voor een pakket van 3 sessies dat voordeliger is dan losse sessies. Iedere sessie duurt gemiddeld 2 uur. Dit pakket kost € 425,- (normaal € 450,-) en is speciaal voor particulieren.

Pakket van 6 sessies

Dit pakket van 6 sessies à gemiddeld 2 uur kost € 825,- (normaal € 900,-) en is speciaal voor particulieren. Het is mogelijk om dit pakket in twee etappes te betalen.

Daily Mail

Vind je het prettiger om vanuit huis te werken aan jouw ontwikkeling? Dan is deze Daily Mail wellicht iets voor jou. Aan de hand van een dagelijkse ademoefening wordt inzichtelijk wat er binnenin jou speelt. Je wordt bewust van eventuele belemmeringen waardoor je niet kunt leven vanuit jouw vonk.
Je ontvangt dagelijks van mij feedback op jouw bevindingen.
Deze dienst kost € 95,- per week. Lees hier meer.

Pakket dienst