• Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

Workshop: Vind de juiste baan door anders naar jezelf te kijken
Ontdek wat jij hebt bij te dragen en bepaal welk werk daarbij past

Je doet misschien al jaren hetzelfde werk maar het gaat steeds zwaarder wegen. Het plezier en de energie ontbreken steeds vaker. Of ben jij juist iemand die van de ene naar de andere baan vliegt? Dat doe je omdat je een baan snel saai vindt of je kunt er niet doen wat je werkelijk wilt doen.

Maar wat is het dat je wilt doen?

Het antwoord op de ‘wat dan-vraag’
Als je de juiste baan niet kunt vinden dan kan dat een signaal zijn dat je verkeerd aan het kijken bent. Je bent misschien gewend om op rationele wijze naar je werk te kijken. Naar de feiten zoals je opleiding, werkzaamheden en verdiensten. En juist dat werkt nu niet meer.

Het is nu tijd om aandacht te besteden aan je gevoelskant, aan hetgeen er binnenin jou leeft. Want daar vind je het antwoord op de ‘wat dan-vraag’.

Waar zit jouw vuur
Tijdens deze workshop gaan we daar aandacht aan besteden. Wat zit er in jou dat jouw vonkje doet ontvlammen. Wat vind jij belangrijk en wat raakt jou. Met welke bijdrage ben jij op deze wereld gezet.

Maar ook gaan we op een andere wijze naar jouw cv en naar jouw gebeurtenissen kijken. Wat is de symboliek van jouw gekozen pad en hetgeen jou is overkomen.

We gaan inzichtelijk maken wat voor jou zo heel gewoon is. Waar jij zelf misschien niet eens bewust van bent. Juist dat is vaak een bijzondere kwaliteit die je moeiteloos kunt inzetten in je werk.

Wat is jouw bijdrage
Zodra jij inzichtelijk hebt wat jij hebt bij te dragen, kun je beter bepalen voor welke werkgever je wilt werken. Maar ook welke werkzaamheden je wilt verrichten. Misschien kun je wel je eigen baan creëren. Als zelfstandige of als werknemer. Met jouw kijk kun je een ander licht op iets laten schijnen waardoor je een werkgever kunt inspireren om het anders te gaan doen.

Eendaagse workshop
Ben jij toe aan een verse blik op jou en jouw werk? Schrijf je dan in voor deze workshop. Het betreft een kleinschalige, eendaagse workshop van maximaal 4 deelnemers. Het deelnemersbedrag is € 125,- dat is inclusief lunch, koffie/thee en tussendoortjes.

Let wel: Het betreft een basis-workshop. Hoever je deze dag komt hangt af van je eigen ontwikkeling.

Inschrijven: Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar kirsten@vonkmaaktvuur.nl.

Datum. Je kunt kiezen uit de volgende data: 15 maart of 11 april 2024 van 9.30 tot 17.30 uur. Het is mogelijk te blijven overnachten. Vraag naar de mogelijkheden.

Locatie: Riperwei 74, 8406 AL in Tijnje (Friesland). Omdat deze locatie in het buitengebied ligt is het lastig bereikbaar met openbaar vervoer.

‘Na de workshop reed ik vol kracht en vertrouwen naar huis. Een dag waarin ik verbinding vond bij vier onbekenden. Waar we elkaar aan het einde van de dag liefdevol weer los lieten om elk weer verder te gaan op ons eigen levenspad.
De boodschap die ik na de workshop terug mee naar huis nam is het mooiste woord dat er bestaat: Liefde!
Ik had het geluk al best dichtbij mijn zielsbestemming te mogen komen. Het leven heeft me de uitdaging gegeven om de liefde voor mezelf weer terug te vinden. Dankjewel! Voor de liefde die ik heb gevoeld. Voor het gevoel dat ik helemaal oké was en er mocht zijn.’ – Rianne de Vries