• Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

De ideeën die bij jou leven

Deel, verwonder, voel de energie en raak geïnspireerd!

Je hebt een idee dat je maar niet loslaat. Telkens als je er aan denkt voel je de energie stromen en voel je je geïnspireerd. Maar zodra je aankomt bij de ‘hoe-vraag’ hoor je een kritisch stemmetje in je hoofd of krijg je kritische vragen uit je omgeving; wie zit er nou op jou en jouw idee te wachten, zorg er nou maar gewoon voor dat er brood op de plank komt, wat jij wil is niet haalbaar, er zijn al tig initiatieven zoals die van jou.
Weg idee. Maar daar gaan we verandering in brengen!

Groei met je idee
Wat zou er gebeuren als je je idee zou delen met gelijkgestemden? Met een klein groepje mensen die in hetzelfde schuitje zitten als jij. Die het spannend vinden om hun idee te uiten maar dit toch in een veilige en huiselijk sfeer willen proberen. Ervaar wat het met je doet zodra je het hebt uitgesproken. Ervaar hoe er niet over jou en jouw idee wordt geoordeeld maar hoe je juist wordt gesteund en aangemoedigd. Voel wat er voor jou kan ontstaan met de positieve energie die er heerst.

Zet je idee in het licht
Of je nou thuis zit, een drukke baan hebt, zelfstandige bent of wat je situatie ook is, je bent van harte uitgenodigd om naar de ideeën van anderen te luisteren, horen hoe ze hier mee omgaan, maar natuurlijk ook om jouw idee en ervaringen te delen. Deel, verwonder, voel de energie en raak geïnspireerd!

Zomaar wat voorbeelden
Je idee kan bijvoorbeeld te maken hebben met verbinden, verbeteren, samen, gezondheid en zorgen. Deze termen komen allemaal terug in een idee voor een ‘levenstuin’. Andere ideeën zijn er om een groepje migranten aan betekenisvol werk te helpen, de leefbaarheid in de straat te verbeteren en ideeën voor de gezondheid van inwoners van een zorginstelling. Ter aanmoediging; ik heb onlangs een vrouw van 70 begeleid die met haar idee is gestart als zelfstandig ondernemer!

Hoe klein of groot je idee ook is, je bent welkom.

Deelname is gratis
Wil je weten of deze bijeenkomst iets voor jou is? Neem dan contact op met Kirsten Vonk: 06-21292037.

Wil je je aanmelden? Dan kun je een mail sturen naar kirsten@vonkmaaktvuur.nl. De deelname is gratis.

Je kunt kiezen uit de volgende data:

Maandag 18 november 19.30 tot 22 uur
Dinsdag 26 november 19 tot 21.30 uur
Vrijdag 29 november 13 tot 17 uur
Woensdag 11 december 9.30 – 12 uur
Vrijdag 13 december 9.30 – 12 uur

Adres: Vijverhof 26a in Den Dolder.