• Vonk maakt vuur | vernieuwer van bedrijfsconcepten

Workshops

Workshop: De kracht van zelfliefde
Op avontuur naar je eigen natuur

Zelfliefde zorgt ervoor dat je vrijer in het leven komt te staan. Je kunt makkelijker keuzes maken en daarom beter beslissen welke koers je kunt varen. Je weet wie je bent, waar je goed in bent en waarin juist niet. Waar je energie van krijgt en waar je energie juist van weglekt. Met jouw ware zijn kun je gelijkgestemde mensen aantrekken. Zelfliefde maakt je minder afhankelijk van anderen en geeft je zelfvertrouwen. Zodra je zelfliefde ervaart voel je de kracht om liefdevoller naar je omgeving te zijn.

Workshop: Vind de juiste baan door anders naar jezelf te kijken
Ontdek wat jij hebt bij te dragen en bepaal welk werk daarbij past

Je doet misschien al jaren hetzelfde werk maar het gaat steeds zwaarder wegen. Het plezier en de energie ontbreken steeds vaker. Of ben jij juist iemand die van de ene naar de andere baan vliegt? Dat doe je omdat je een baan snel saai vindt of je kunt er niet doen wat je werkelijk wilt doen.
Maar wat is het dat je wilt doen?

Workshop: Ondernemen vanuit het hart
Hoe trek je klanten aan?

Wat velen van het ondernemerschap afhoudt of wat door (startende) ondernemers als een waar hoofdpijndossier wordt ervaren, is het in de markt zetten van je diensten. Hoe kom je aan klanten?
In de dienst zelf zit vuur en gedrevenheid. Het is vanuit het hart ontstaan. Maar zodra het vermarkt moet worden, stappen we vaak in het hoofd. Hoe kun je moeitelozer communiceren en ondernemen.

Op deze inspirerende plek in de bossen van het Utrechtse Den Dolder wordt het vuur in jou aangewakkerd.

‘Een poos geleden zat ik tegen een burn-out aan. Mijn werksituatie gaf me al tijden geen voldoening en zingeving meer. Via via ben ik bij Kirsten terecht gekomen en heb ik mezelf in eerste instantie aangemeld voor een groepsworkshop. Het voelde fijn om in die setting ervaringen uit te wisselen met anderen en Kirsten bracht mij een bepaald inzicht waar ik zelf nooit bij was gekomen. Na de workshop liep ik over van energie. Ik had zoveel gedachten en ideeën, maar kon het alleen niet goed structureren. Daarop ben ik een individueel traject met Kirsten aangegaan. De boswandelingen samen, in de prachtige omgeving van Den Dolder, hebben mijn ideeën structuur gegeven en mijn hoofd wat rust gegeven. Maar nog belangrijker; ze hebben mijn innerlijke vuurtje doen oplaaien en mij het vertrouwen gegeven dat je dromen kunt verwezenlijken. Sterker nog; dat je je niet moet laten weerhouden door wat dan ook.’ -Bianca