Workshops

Workshop: De kracht van zelfliefde
Op avontuur naar je eigen natuur

Zelfliefde zorgt ervoor dat je vrijer in het leven komt te staan. Je kunt makkelijker keuzes maken en daarom beter beslissen welke koers je kunt varen. Je weet wie je bent, waar je goed in bent en waarin juist niet. Waar je energie van krijgt en waar je energie juist van weglekt. Met jouw ware zijn kun je gelijkgestemde mensen aantrekken. Zelfliefde maakt je minder afhankelijk van anderen en geeft je zelfvertrouwen. Zodra je zelfliefde ervaart voel je de kracht om liefdevoller naar je omgeving te zijn.

Workshop: Vind de juiste baan door anders naar jezelf te kijken
Ontdek wat jij hebt bij te dragen en bepaal welk werk daarbij past

Je doet misschien al jaren hetzelfde werk maar het gaat steeds zwaarder wegen. Het plezier en de energie ontbreken steeds vaker. Of ben jij juist iemand die van de ene naar de andere baan vliegt? Dat doe je omdat je een baan snel saai vindt of je kunt er niet doen wat je werkelijk wilt doen.
Maar wat is het dat je wilt doen?

Workshop: Ondernemen vanuit visie en hart

Wat is jouw toegevoegde waarde, hoe trek je klanten aan en hoe bepaal je je aanbod?

Wat velen van het ondernemerschap afhoudt of wat door (startende) ondernemers als een waar hoofdpijndossier wordt ervaren, is het in de markt zetten van je diensten. Hoe kom je aan klanten?
In de dienst zelf zit vuur en gedrevenheid. Het is vanuit het hart ontstaan. Maar zodra het vermarkt moet worden, stappen we vaak in het hoofd. Hoe kun je moeitelozer communiceren en ondernemen.